ANOUK KEF STYLING
SHOEBY SWEETHEARTS

Speciaal voor Shoeby Hoofddorp, winkelcentrum 't Paradijs heb ik deze 4 karakters bedacht. Deze Sweethearts zijn in te huren voor feesten en partijen!

 

'Hoera! Shoeby Hoofddorp in winkelcentrum 't Paradijs is jarig. De winkel opende een jaar geleden haar deuren en heeft besloten dit op een originele manier te vieren. Om het feestgedruis met een gewaagde attractie aan te vullen, hebben ze een funky styliste ingehuurd met oneindig veel creatieve concepten. Deze Miss Independent, Anouk Kef, schitterde eind februari van dit jaar al met haar kekke blonde hairdo en felrode lippen in de Fashionscan. En het leuke? Ze is niet alleen.

Morgen verschijnen er maar liefst vier Shoeby Sweethearts ten tonele van Shoeby’s verjaardagspartijtje. De gracieuze, bitterzoete Miss Chocolate verleidt je met haar heerlijke chocolaatjes, Sweet Miss Lollypop staat te springen om jou haar zoetste en meest roze snoepjes te laten proeven, Miss Black&White verrast je met haar zoetig zoute dropjes en Little Miss Sunshine is het zonnetje in huis met haar regenboogverschijning en dito-smaakjes.

“Het is altijd weer een uitdaging om met nieuwe concepten op de proppen te komen. Ik vind het belangrijk dat al mijn concepten een bepaalde extravagantie uitstralen. Ik zoek vervolgens manieren om alle zintuigen hierbij te betrekken. Het is een stukje interactieve entertainment, mijn eigen vorm van theater,” legt Anouk uit. Duidelijk moge zijn dat haar creatieve brein haar ook hier niet in de steek heeft gelaten.'

Tekst: Michelle Coops, Bron: www.Miss-Independent.nl

 


MADAME CHOCOLAT

Madame Chocolat; voor LEFestival 2012 heb ik haar bedacht. Inmiddels is zei een bestaand karakter in mijn portfolio geworden die je kunt inhuren voor evenementen. Ze heeft iets theatraals maar ze is bovenal heel bijzonder.

'Madame Chocolat gaat gehuld in een jurk opgesierd door bonbons en andere chocowaar. Van onder haar masque zal zij mysterieus en gracieus polsen wie in aanmerking komt voor haar bonbons geserveerd en uitgestald op haar chocolade theewagen.
Zij entertaint het publiek met haar verschijning. De overheerlijke bonbons die zij serveert vanaf haar theewagen, dat al een chocolade kunstwerk en stilleven op zich is, maken de beleving opwindend en compleet'.

 

 

 

 

LEFestival 2012, voor dit project heb ik haar bedacht, uiteindelijk kreeg zei haar eigen boudoir in een zeecontainer op het festivalterrein.