ANOUK KEF STYLING
WHO IS Anouk Kef

 

Ik ben Anouk Kef, moeder van Chloë, 29 jaar. Een jaar geleden - ik was net moeder en de hormonen kwamen nog uit mijn oren - heb ik besloten om voor mezelf aan de slag te gaan. Ik ben styliste in de culinaire wereld. Ik doe styling voor culinaire fotoproducties voor bijvoorbeeld een magazine als Seasons. Verder ben ik bedenker van gekke culinaire concepten, zoals 'Me Madame Chocolat'.

Eten en de hele beleving van eten heeft mij altijd al gefascineerd. Een chef zal ik nooit worden, daar ben ik niet geschikt voor. Maar alles om eten heen, de styling van de tafel, de sfeer, de presentatie en de beleving dat vind ik te gek om te bedenken. Als je het op deze manier bekijkt heeft het ook raakvlakken met interieur en fashion. Waarom ben ik daar zo goed in, ik heb een hele levendige fantasie en een brede interesse, de vertaalslag naar iets concreets is het geheim en die gave bezit ik!

Anouk Kef - anouk@anoukkef.nl - 06 41 29 74 88